75-Godišnja Baka Završila Fakultet S 22-Godišnjom Unukom Uz Nju

Region

75-Godišnja Baka Završila Fakultet S 22-Godišnjom Unukom Uz Nju

Puno je lakše završiti fakultet kada imaš obitelj koja te podržava i prijatelje koji studiraju pored tebe. Melody Ormond imala je blagoslov da ima obje te stvari – u istoj osobi! Melody, koja ima 22 godine, uvjerila je svoju 75-godišnju baku Pat Ormond da se upiše na fakultet još 2017.

Pat je upravo otišla u mirovinu i osjećala se pomalo beskorisno, pa je poslušala savjet svoje unuke. Do 2020. njih su dvoje uspjeli zajedno diplomirati! Pat je pohađala nekoliko kolegija između 1963. i 1990-ih, ali nikada nije diplomirala. Imala je posao s punim radnim vremenom i djecu za odgajati, tako da to jednostavno nije bio prioritet.

Ali kad je počela biti nemirna tijekom umirovljenja, njezina je unuka znala da će uspjeti u školi. Melody je rekla da je Pat “uvijek voljela učiti”, pa se činilo da prijedlog ima smisla! Bilo je potrebno malo uvjeravanja, ali budući da Sveučilište Tennessee u Chattanoogi nudi studentima starijim od 65 godina ozbiljan popust od samo 70 dolara po semestru, Pat nije mogla propustiti priliku.

Naravno, Melody je voljela biti s bakom na kampusu! “Uvijek se hvalim otkako je počela ići sa mnom na faks”, rekla je. Ispostavilo se da je imala mnogo razloga za ponos jer ju je Pet oduševila sa svojim učenjem. konačno, 42 godine nakon što je Pat počela stjecati fakultetske bodove, njih su dvoje zajedno dobile svoje diplome! Melody je diplomirala psihologiju, dok je Pat sada diplomirala antropologiju.

Kao da to nije dovoljno, baka je već počela raditi na drugom stupnju povijesti, koji se nada završiti u skoroj budućnosti. Pat je svakako pronašla produktivan način da provede svoje vrijeme, a to što je mogla proslaviti diplomu sa svojom unukom samo je njezino postignuće učinilo još slađim! saznajemo.live