ZAR JE AVANTURA JEDNE NOĆI VREDNA MOJE ŽENE: Popularni Pevač O Preljubi – Muškarci Zaboravljaju Jednu Stvar

Showbizz

ZAR JE AVANTURA JEDNE NOĆI VREDNA MOJE ŽENE: Popularni Pevač O Preljubi – Muškarci Zaboravljaju Jednu Stvar

Institucija braka je izgubila vrednost, reklo bi se po rastu broja razvoda u Srbiji, a Sergej Ćetković smatra da je to posledica velikih iskušenja. U njegovom slučaju, to pravilo ne važi, jer on smatra da nijedna avantura nije vredna njegove žene.

“Zarad pet minuta ili jedne noći?Svaki muškarac zaboravlja da žena sve zna”, kaže popularni pevač koji je u svoju Kristinu zaljubljen od malih nogu.

“Moji stric i strina su kumovi sa njenim roditeljima, a i moji se dugo godina znaju sa njima”, ispričao je Sergej u emisiji “Goca show” na K1. Kad u se sreli na jednom njegovom nastupu u Podgorici, otpevao joj je pesmu “Tina, Bambina”.

“Kada se nasmejala, bio sam sto posto siguran da je to ona. Odlučio sam da joj priđem uz rečenicu, ja moram ponovo da te vidim”, priča Sergej. Kristina mu je odgovorila “Daću ti sliku, pa ćeš me gledati”.

Danas zna da je ona njegova srodna duša i veruje da takva čeka svakog čoveka.

“Kupila me je na početku jer je vozila kao muška. Jednostavna je, dobra, vredna, pažljiva, nema lažnih igrica i u svakoj situaciji je prilično realna. Često mi je najveći kritičar, što mene nekada iznervira, ali posle teška srca joj priznam da je u pravu, a žene su skoro uvek u pravu. Našli smo se, vatra i voda”, kaže Ćetković. (Lepa&Srećna)