“BRAT MI JE PREMINUO U SNU” Goca Tržan se slomila u emisiji, progovorila o porodičnoj TRAGEDIJI koja ih je sve pogodila

Showbizz

“BRAT MI JE PREMINUO U SNU” Goca Tržan se slomila u emisiji, progovorila o porodičnoj TRAGEDIJI koja ih je sve pogodila

Pevačica Goca Tržan progovorila je o tragediji koja je zadesila njenu porodicu, njen brat je preminuo u snu. Naime, Goca Tržan ugostila je goste u svojoj emisiji na K1. s kojima je razgovarala na temu dijabetesa, te tom prilikom otkrila da je njen brat umro u snu.

Vasilija je dobila šećer sa 12 godina, sada ima 14,5… Kažem probudila sam se i izmerila sam joj šećer i šećer je bio dva – ispričala je gošća, a Goca ju je upitala: “Zašto si joj izmerila šećer?”. Intuicija me neka vodila, to je ta intuicija, to je nešto… Svaka majka oseća, osećaju i očevi, ne mogu da kažem, ali majke su duboko povezane sa svojom decom.

Pitam te to iz vrlo ličnih razloga zato što je meni brat preminuo u snu, rekla je Goca sa suzama u očima. Inače, Goci Tržan je pre sedam godina iznenada preminuo brat od tetke u snu.

Ja sam se danas oprostila od jedne jako drage osobe u životu i neću ga više nikada videti, ali te je on slušao večeras. Kao što sam se i od Tošeta oprostila. Da sam htela da pevam neku pesmu mom bratu to bi bilo ovo – rekla je tada Goca kada se rasplakala u “Pinkovim zvezdicama”. (kurir.rs/blic/preneo I.L.)