SOK INFORMACIJA:Veljko Raznatovic Nije Arkanov Sin.Veljko Je Sin Muharema Iz Sarajeva Ovo Je Cecin Prvi Muz Musliman

Showbizz

SOK INFORMACIJA:Veljko Raznatovic Nije Arkanov Sin.Veljko Je Sin Muharema Iz Sarajeva Ovo Je Cecin Prvi Muz Musliman

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je otkrila da nijedan muškarac u njenom životu nije ostavio na nju pečat, sem njenog muža, ratnog zločinca, Željka Ražnatovića Arkana.

– Odrasla sam uz moga muža i on me je formirao kao ličnost, ostali nisu ostavili nikakav pečat. Svi su htjeli da me mjenjaju, ali ja sam formirana ličnost. Uvijek sam bila za kompromise i na neki vid popuštanja, pa sad zavisi koliko si zaljubljen – rekla je Ceca dodajući kako je i sina Veljka vaspitala da bude pravi muškarac kao što je bio njegov otac!?

No, ako ćemo istini za volju, još jedan muškarac, mada to ona neće i ne želi da prizna, ostavio je itekakav pečat na njen život – Muharem Haro Samardžić. Zbog njega je, kažu, bila spremna odreći se porodice, prijatelja… pa je, čim je napunila 18. godina (14. juna 1991.) pobjegla od kuće i otišla da živi kod Hare u Švicarsku.

E baš taj čovjek je od nje, kažu izvori bliski njoj, i napravio ženu. On ju je, još kao curetka, više iz sažaljena primio kod sebe misleći vjerovatno da će to biti kratko, no ona je tu ostala više od dvije godine. Kažu, ni puškom je nisu mogli otjerati od njega. Iako ju je i sam Haro “tjerao” da se vrati svojim roditeljima ona to nije željela da čuje. Zaljubljena “do ušiju” slijepo ga je slijedila, pa je mogao, kažu, od nje raditi šta je htio. No, on ju je tada štitio jer ipak je bila samo jedno ludo zaljubljeno dijete.

Sada Ceca ne želi ni da čuje o svojoj prošlosti, mada kažu “ljubavne iskrice” prema Hari ni poslije dvije decenije nisu ugašene. Ona to, očito, vješto krije.

Mnogi se, u zadnje vrijeme, dotiču i njenog “plastičnog” izgleda. I oni njeni vrli fanovi kažu kako se “prosula”, posebno sada kada je viđaju u žiriju “Pinkovih zvezda”. Na sve liči, kažu, samo na žensko ne. Čak sada u mnogome podsjeća na transvestita. No, s druge strane, tvrde, Haro je, bez obzira šta je sve prošao zbog Cece, kakve torture i mučenja, zadržao svoj mladolik izgled. Prije nekoliko godina postao je vegetarijanac, hrani se zdravo što se, pričaju nam, i odražava na njegov izgled.

Očito da ova priča o ljubavi između Hare i Cece, ma koliko godina da je prošlo, uvijek zaintrigira javnost pa želi da sazna još koji detalj više o aferi koja je, u to vrijeme, “tresla” region. Vijest da su Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović raskinuli, glavna je tema na Balkanu. Nakon godinu dana ljubavi, par je odlučio da na svoju vezu stavi tačku, a kako su otkrili, razlog je taj što su emocije izblijedile.

“Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života”, jednoglasno su saopštili sad već bivši partneri.

Bogdan je bio drugi muškarac kog je Ceca zvanično prikazala kao svog izabranika, nakon što je 2001. godine ostala udovica jer su njenog tadašnjeg supruga Željka Ražnatovića ubili.

Željko i Ceca bili su 6 godina u braku. To je, inače, bio drugi njen životni saputnik, koji je u njen život ušao nakon što je silom iščupana iz zagrljaja prvog čovjeka svog života Haruna Hare Samardžića, rodom iz Cazina, a nastanjenog u Sent Galenu.Haro je bio fudbaler i uspješan biznismen, stariji od Cece 15 godina. Zbog, tada 18-godišnje pjevačice u usponu, ostavio je suprugu i započeo zajednički život u nevjenčanoj bračnoj zajednici u Sent Galenu. Bilo je to za vrijeme novogodišnjih praznika 1991/92 godina.

Haro i Ceca su planirali vjenčanje 1993. godine, ali kako ona nije imala potrebne dokumente, morala ih je lično preuzeti u Žitorađi. Sa njom je krenuo i Haro. U Žitorađi su proveli 15 dana kod Cecinih roditelja, preuzeli sve potrebne dokumente iz matičnog ureda, te se zaputili za Beograd, odakle su trebali avionom da lete za Cirih.

Noć su prespavali u hotelu. U neka doba probudila ih je lupnjava na vrata hotelske sobe. Haro se sjeća da je ustao i otvorio vrata, te da je na ulazu vidio nekoliko zamaskiranih momaka. Počeli su ga udarati, a Ceca je vrištala, zvala upomoć.

Haro Samardžić će shvatiti da je kidnapovan tek u logoru Batković, pored Bijeljine, u kojem je proveo 50 dana. Saznao je da Arkan stoji iza njegove otmice, jer mu je rečeno da ako želi da ostane u životu mora obezbijediti 50.000 franaka, a da na Cecu zaboravi.

Kada je novac obezbijeđen i, nakon što je dogovorena razmjena na srbijansko mađarskoj granici, Ceca se pojavila u Batkoviću, kratko ošišana i pognutog pogleda. Haro je sjedio u jednom džipu sa žestokim momcima, a ona u drugom. Na srbijansko – mađarskoj granici izvšena je razmjena; Haro je dobio slobodu a Ceca 50.000 franaka. Tek će kasnije saznati da je Harin brat Eso Samardžić “uvalio” im falsifikovane novčanice.

Nikada nije razjašnjena Cecina uloga u Harinoj otmici. Nejasno je da li je ona bila glavni akter, ili je bila žrtva svojih roditelja i Mire Škorić, koji su jedini znali da je Ceca sa Harom u Srbiji. Naime, pretpostavlja se da je neko od njih naručio Arkana da preotme Cecu iz muslimanskog zagrljaja. Ima tu i logike, jer da je bila u pitanju ljubav – zašto bi Arkan šišao Cecu naćelavo. Bilo kako bilo Ceca je postala Arkanova supruga, rodila mu dvoje djece. Devet godina je kao udovica oplakivala Željka, a onda se desila ljubav sa Bogdanom. (Naj portal)