ŠOKANTNA ISPOVEST DEVOJKE KOJA SE UDALA ZA BRATA BLIZANCA: Roditelji nam rekli da smo u srodstvu, ali zar zbog toga da RASKINEMO?

Ispovijesti

ŠOKANTNA ISPOVEST DEVOJKE KOJA SE UDALA ZA BRATA BLIZANCA: Roditelji nam rekli da smo u srodstvu, ali zar zbog toga da RASKINEMO?

“Ostin i ja smo saznali da smo blizanci kada smo imali 16 godina”, reči su kojima počinje šokantna ispovest jedne devojke iz Sjedinjenih Američkih Država, u kojoj dalje otkriva da se udala za svog brata blizanca uprkos saznanju da su krvno povezani.

Da li je u pitanju bila ‘predstava’ u kojoj je bilo simulirano venčanje, jer legalno ne bi mogla da se uda za toliko bliskog krvnog srodnika, ili preuveličana priča, nije poznato, pošto je devojka u videu na društvenoj mreži TikTok podelila opštu priču o svom ljubavnom životu. Ipak, ako se uzme u obzir da je istinit samo suštinski deo da je u vezi sa bratom blizancem, čitav slučaj izaziva ogroman šok i nevericu u relevantnost, pogotovo kada se uzme u obzir i podatak da su roditelji podržali nastavak veze započete u neznanju.

Njenu ispovest prenosimo u celosti.

“Roditelji se razveli, nismo se poznavali”

– Dok smo još bili u maminom stomaku, naši roditelji su se razveli. Nakon što smo se mi rodili, oni su se dogovorili da tata uzme mene, a mama Ostina. Najčudnije u svemu jeste to što Ostin izgleda isto kao mama, a ja isto kao tata.

@broox80

She married her twin brother? #twins #wtf #viral #joke #troll #wwyd #fyp

♬ original sound – Brooks Robinson

Ostin i ja živimo jako blizu, a naši roditelji nisu znali koliko smo bliski. Išli smo u istu srednju školu i prvi put kad sam ga videla, osetila sam neverovatnu povezanost sa njim. Nisam znala kako to da objasnim, možda je bila ljubav na prvi pogled – otkrila je devojka na početku svoje ispovesti.

“Upoznala sam svoju mamu”

Dalje je objasnila da škole često organizuju igračke večeri, gde roditelji dolaze da bodre svoju decu dok plešu, a upravo je ovaj školski događaj bio mesto susreta njihovoh roditelja.

– Ja sam tu upoznala svoju mamu. Životi su se svima preokrenuli. Svi smo bili u takvom šoku, ali smo Ostin i ja ostali u vezi. Do 18. godine smo već isplanirali svoju budućnost.

Zamisli da upoznaš ljubav svog života kad imaš 16 godina. I zamisli da sada baciš sve to niz vodu, raskineš samo zato što ste blizanci. Mislim da niko to ne bi uradio. Ostin i ona su se, po priznanju u snimku, venčali.

– Cela porodica je bila tu. Svi su nas podržali i to je bio najlepši dan u mom životu. Ne bih mogla da zamislim život bez njega u ovom trenutku – završila je devojka svoju ispovest i na kraju pitala ljude za mišljenje u vezi sa celim slučajem.

Ispod snimka koji je sada viralan na društvenim mrežama nije dobila mnogo lepih i pozitivnih reči, a mnogi su izrazili sumnju da je cela priča u potpunosti istinita. (Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)