U EMISIJI UŽIVO SAZNALA DA JE MUŽ VARA Bio je dovoljan samo jedan poziv: Ovako se razotkrio da ima LJUBAVNICU

Zanimljivosti

U EMISIJI UŽIVO SAZNALA DA JE MUŽ VARA Bio je dovoljan samo jedan poziv: Ovako se razotkrio da ima LJUBAVNICU

Samo saznanje da vam je partner neveran je uvek užasavajuće, ali jedna žena je upravo za preljubu svog supruga saznala uživo u emisiji nakon što se njen neverni partner “izlanuo”. Njegovo raskrinkavanje je usledilo nakon što je njegova supruga imala opravdane sumnje da je on vara.

Naime, sve je počelo tako što se zabrinuta žena uključila uživo u radio emisiju “Detroit” i iznela svoju zabrinutost povodom moguće prevare.

Radio voditelji su potom pozvali njenog muža, pretvarajući se da mu nude cveće za nekog posebnog – i na užas njegove supruge, on je zatražio da se to cveće pošalje njegovoj ljubavnici – sve vreme dok je njegova supruga bila uključena u emisiji uživo.

Raskrinkavanje preljube odigrala se javno tako što je supruga svedočila njegovom otvorenom priznanju da ima ljubavnicu. Videći da nema kud, neverni muž je priznao da je “uhvaćen na delu”. (Kurir.rs/ Mirror / T.B.)

@channel955detroit

Pt. 1 – Stacey thinks her husband is cheating after finding proof in her car, the show calls him to try & catch him cheating

♬ original sound – Channel 955