Muškarac pružio bakšiš ka Barbari Bobak, a zbog njene reakcije “gore” mreže: “E ovo se stvarno retko viđa”

Showbizz

Muškarac pružio bakšiš ka Barbari Bobak, a zbog njene reakcije “gore” mreže: “E ovo se stvarno retko viđa”

Pevačica je nekoliko puta govorila da nema ništa protiv novca koji se daje za bakšiš, ali da isti ne uzima Barbara Bobak jedna je od trenutno najzastupljenijih i najpopularnijih domaćih pevačica, a da publiku zna da “gađa” pesmama u dušu govori i činjenica da joj na nastupima često prilaze do bine kako bi joj dali bakšiš.

Međutim, i sama Barbara je nekoliko puta govorila da nema ništa protiv novca koji se daje za bakšiš, ali da isti ne uzima. Upravo jedan takav slučaj dogodio joj se skoro na nastupu, a njen potez samo je dokaz da drži do onoga što izgovori.

Na snimku koji je nastao u jednom beogradskom klubu vidi se kako momak prilazi bini i pokušava da doda Barbari novac za bakšiš, a nakoj što je ona pristala da mu ispuni muzičku želju. Međutim, ona to pristojno odbija i dobacuje momku: “Hvala, kao da sam uzela”.

Iako je on nastavio da maše novčanicom ispred nje, ona je ostala dosledna sebi i istu nije uzela Ispod videa zbog svog poteza dobila je pregršt pohvala: “Bravo, tako to radi jedna žena, pevačica”, “Rispekt”, “Ma bravo, svaka čast”, “E ovo se stvarno retko viđa”… (Telegraf.rs)

@barbarabobakmusic

👑❤️ #barbarabobak #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #barbarizam #viral #goviral #balkan #balkanmusic #balkantiktok #srbija #beograd #novisad #foryourpage #xyzbca

♬ original sound – barbarabobakmusic