(VIDEO) Marinkova duša poslije smrti oživjela u vidu ptice, Nikola iznio dokaze za to!

Showbizz

(VIDEO) Marinkova duša poslije smrti oživjela u vidu ptice, Nikola iznio dokaze za to!

Legendarni pjevač Marinko Rokvić, poslije kraće bolesti, napustio nas je u 6. novembra 2021. godine. Njegova porodica se neko vrijeme poslije toga nije oglašavala, ali je nešto kasnije, gostujući u emisiji “Kad anđeli spavaju” Nikola Rokvić o očevoj smrti rekao nešto što je sve iznenadilo, ali i razniježilo i rastužilo.

Kad je otac umro rekao sam majci da će njegova duša biti lahka kao ptica. Od tog dana, kada je on otišao, 6. novembra u dvorištu su nam se, što nije karakteristično za taj period godine, pojavile ptice – počeo je priču Nikola.

– Počele su da pjevaju i to je trajalo dan i noć. Među njima se posebno izdvojila jedna ptica, ona je najlepše pjevala Ta jedna ptica tako mi je pokazivala razne smijerove melodijske, kao da mi se dokazivala u pjevanju. Sojka ptica nam je došla. Ona inače rijetko dolazi u grad – rekao je pjevač, a zatim autorki emisije Marini Rajević Savić pokazao snimak koji je nastao jedne noći.

Ovo je za Mitrovdan, u dva sata noći – rekao je pjevač pokazujući snimak na kome se čuje pjevanje ptice, koja, kako je rekao pjevač, tako pjeva po cijeli dan i noć.

Ova Nikolina priča utjeha je i nada za sve one koji su izgubili svoje voljene, da će njihova duša možda oživjeti u nekom drugom obliku. svet.rs