“ZNA DA MUŽ IMA LJUBAVNICU, ALI JE NAJVAŽNIJE DA DONOSI NOVAC” Maja Nikolić brutalno o prevarama: Ne postoji veran muškarac!

Ispovijesti

“ZNA DA MUŽ IMA LJUBAVNICU, ALI JE NAJVAŽNIJE DA DONOSI NOVAC” Maja Nikolić brutalno o prevarama: Ne postoji veran muškarac!

Pevačica Maja Nikolić tvrdi da veran muškarac ne postoiji, pa je za primer navela svog imućnog prijatelja i iznela o njemu šokantne detalje u javnost. Maja je, naime, nedavno gostovala u emisiji “Magazin in” u kojoj se govorilo o vernosti, a pevačica je šokirala svojim stavovima.

– Ja smatram da ne postoji veran muškarac! Danas je to retka, zaštićena vrsta! Ovo pitanje postavljam svim svojim prijateljima i na osnovu procene, ne mogu da kažem da ima jedna posto takvih muškaraca, odbrusila je ona pa dodala:

– Imam jednog prijatelje koji ima ženu i decu,sa kojom je u skladnom braku a u susednoj državi drugu ženu! Takođe, u trećoj ima ljubavnicu, i njima je sve to normalno! To su sve moćnici, ozbiljni i ugledni ljudi! Mnogo prijatelja imam koji transparentno imaju i ženu i ljubavnicu. Njihove žene znaju za to, njih zanima samo da on donosi novac u kuću i njoj dobro, rekla je Maja u emisiji “Magazin in”.

“U rijaliti sam ulazila zbog novca”

Inače, nedavno je Maja Nikolić nekoliko puta je učestvovala u rijaliti programima, a pevačica je otkrila zbog čega se odlučila na taj korak.

– Ne smem da pričam o tome koliki mi je bio honorar kad sam ulazila u rijaliti programe, zabranjeno je ugovorom, ali mogu da kažem da sam dobila više nego što je glavna nagrada bila u to vreme. Ja sam svaki put ulazila zbog novca. Ja sam samohrana majka dva sina, koja sam odgajila bez alimentacije. Svaki put sam ušla da bih njima obezbedila bolji život i kupila stan – rekla je Maja svojevremeno. (Kurir.rs/Blic)