DOK ESTRADU TRESE EPIDEMIJA RAZVODA Ovaj poznati par daje nadu, pevačica poslala mužu dirljivu poruku…

Showbizz

DOK ESTRADU TRESE EPIDEMIJA RAZVODA Ovaj poznati par daje nadu, pevačica poslala mužu dirljivu poruku…

Iako se čini da je epidemija razvoda zahvatila estradu i da neće zaobići nijedan višedecenijski brak, Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške uveravaju nas u suprotno. Pevačica je tačno u ponoć svom suprugu uputila emotivnu video-poruku kojom mu je čestitala rođendan.

– Za ceo svet si ti možda jedna osoba, ali za jednu osobu ti si ceo svet – poručila je pevačica, a ispod video snimka napisala “Mužiću moj, nek je srećan rođendan tvoj”.

Kako je pevačica sama ispričala jednom prilikom, njen i Tašketov brak nisu u početku blagonaklono posmatrali najbližih ljudi u njenom okruženju, a protiv ozvaničenja veze bili su čak i njihovi roditelji.

– Potičem iz stroge porodice koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim, roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao dvadeset i dve a ja nepunih devetnaest, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica – otkrila je folk pevačica jednom prilikom.

Ipak, njih dvoje su uspešno odoleli svim izazovima i zajednicu krunisali rođenjem sina Andreja. Godinama su u skladnom braku, a u maju ove godine proslaviće 17. godišnjicu. kurir,rs

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)