Pre 4 godine je ovde jecala na sav glas: Srušen trošni kućerak ispod mosta u kom je odrasla Vesna Đogani

Showbizz

Pre 4 godine je ovde jecala na sav glas: Srušen trošni kućerak ispod mosta u kom je odrasla Vesna Đogani

Trošna kuća ispod mosta koja je izgledala kao ruševina, a u kojoj je odrasla Vesna Đogani, više ne postoji. Na tom mestu u Oblakovskij ulici sada se gradi zgrada, a Vesna je izvukla najbolje iz toga – njena majka dobiće jedan od stanova.

– Ima mnogo kuća koje su se u gradu srušile, a vlasnici su dobili stanove. To je slučaj i s Vesninom mamom. U dvorištu gde je ona živela bilo je četiri-pet kućica. Moja tašta je imala određenu kvadraturu, otprilike 25 kvadrata, a dobila je oko 50 kvadrata iliti jedan stan – potvrdio je Đole Đogani.

– S obzirom na to da je ona starija žena, ja sam razgovarao sa investitorima nekoliko puta, jer ko će da joj pomogne ako ne Vesna i ja. Ta zgrada je još uvek u sivoj fazi. Vesninoj mami su obezbedili privremeni smeštaj. Nije bilo problema da bude kod nas, ali ona je želela da ima svoj mir. Trebalo bi da sve bude gotovo ovog leta i da se žena lepo useli u svoj dom. To je jedan normalan, fin, nov stančić za ženu od 70 godina da uživa i živi normalno. Ta kuća u kojoj je živela nije imala potrebne uslove, grejanje je bilo najveći problem.Vesna i ja smo joj obezbedili ugalj, ali sad će biti daleko bolje – objasnio je Đogani za Kurir.

Podsetimo, Vesna je 2020. godina snimila video kod kućerka u kom je odrasla, a nakon što je Anabela Atijas u “Zadruzi 3” rekla je da je Đole Đogani oženio ženu koju je njegova bivša supruga Slađa Delibašić “pokupila ispod mosta”.

Vesna je ispričala da je zaista kao mala sa majkom živela ispod mosta i da je bila siromašna, snimivši i vlog sa mesta gde je odrasla. Pevačica je tada sa svojom ćerkom došla “ispod mosta” kako bi joj pokazala gde je nekada živela, snimila je kako to mesto sada izgleda, ali i opisala kako je nekada bilo. Vesna je tokom priče o svom detinjstvu govoria kroz suze, a otkrila je njena bajka počela kada joj je sadašnji suprug rekao da je vodi sa sobom.

– Ponosna sam na ono što imamo Đole i ja. Nisam nikoga otimala, ukrala, godinama se okrivljujem za to. To je bajka jedna, on je meni pružio ruku i rekao: “Ti ideš sa mnom, ja tebe vodim”. Ovo je moja bajka – rekla je Vesna u videu.

– Ja sam Vesna Đogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rodjena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali izmadju dve vatre. Šetali se.Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku – napisala je Vesna tada i na Instagramu.

– A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom – napisala je pevačica te 2020. (Telegraf.rs)