“ZA MENE JE VREME STALO OTKAKO ŠABAN NIJE SA NAMA” Emir Habibović ne zaboravlja Šaulića: On će večno da traje

Showbizz

“ZA MENE JE VREME STALO OTKAKO ŠABAN NIJE SA NAMA” Emir Habibović ne zaboravlja Šaulića: On će večno da traje

Jedan od onih pevača koji na pravi način čuvaju uspomenu na tragično preminulog pevača Šabana Šaulića je njegov kolega Emir Habibović. Muzičar pored svojih pesama, uvek rado izvodi hitove kralja narodne muzike. Tako je bilo i u emisiji “Amidži šou” gde je sa orkestrom uživo otpevao “S namerom dođoh u veliki grad”

Pevač je pustio raskošni glas, a poznavaoci muzike znaju da je je upravo Šaban blisko saradjivao sa mlađim kolegom. Njih dvojica su često zajedno radili veselja, a druženje se nastavilo i na privatnim slavljima, u kafanama…

– Za mene je vreme stalo otkako Šaban nije sa nama. Večno će da traje jer njegova muzika i glas su neprolazni. Za mene je velika čast što sam imao priliku da ga upoznam, radim, ali i da budem u njegovom društvu. Jedva čekam 25.april kada ćemo svi zajedno u “Dva jelena” da pevamo Šabanove hitove i uživamo u jednoj lepoj muzičkoj večeri u znak sećanja na legendu koju svi pamtimo samo po dobrom- rekao je Emir, koji je već godinama jedan od najtraženijih pevača u dijaspori. Do sada je objavio dva albuma, a veruje da će pravi bum napraviti sa trećim, koji će objaviti krajem meseca. Kurir/I.L.