Taksista pokušao da u*ije putnike šrafcigerom: Haos u centru Vranja, policija odmah reagovala…

Region

Taksista pokušao da u*ije putnike šrafcigerom: Haos u centru Vranja, policija odmah reagovala…

Taksista je šrafcigerom pokušao da ubije svoje putnile, policija sve videla Večeras je taksista u Vranju nasrnuo na svoje putnike sa šrafcigerom u ruci.

Nepoznati taksista je večeras u Vranju šrafcigerom nasrnuo na svoje putnike, te ih je jurio oko taksi vozila. Pokušaj ubistva videla je policija koja je odmah odreagovala i krenula je na napadača. Taksista je tada ušao u lokal koji prodaje brzu hranu, gde su ga pripadnici policije porazili i oduzeli mu šrafciger.

Napadač je nakon toga pušten na slobodu.

Podsetimo, do incidenta je došlo kada su u taksi vozilo ušla braća, čiji je otac taksista, a koji nije u dobrim odnosila sa taksistom koji je bio za volanom. Nakon rasprave, taksista je rekao da njih dvojica izađu iz auta, uzvadivši i šrafciger iz kasete vozila, navodno, zabrinut za svoju bezbednost. Braća su to prijavila kao pokušaj ubistva. Policija je taksistu našla u restoranu brze hrane. Saslušan je i muškarac koji je prijavio slučaj navodnog pokušaja ubistva. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, po čijem se nalogu radi na utvrđivanju svih okolnosti slučaja.

Snimak na kom se vidi kako policija oduzima šrafciger napadaču kruži društvenim mrežama. (Telegraf.rs)