OVO JE POSLJEDNJI SNIMAK ALME I NJENE DJECE Drži ih za ruke, silaze do mosta na rijeci Bojani i odlaze pravo u …. (VIDEO)

Region

OVO JE POSLJEDNJI SNIMAK ALME I NJENE DJECE Drži ih za ruke, silaze do mosta na rijeci Bojani i odlaze pravo u …. (VIDEO)

Albanski mediji su objavili snimke na kojima se vide posljednji trenuci Alme Arazi (39) i njeno troje djece, pre nego što su se udavili u reci Bojani, u gradu Skadru. Snimke su zabilježile kamere obližnjih preduzeća, nakon provjera koje policija i Tužilaštvo sprovode kako bi rasvjetlili ovaj događaj.

Jedan od snimaka prikazuje trenutak kada je Alma sa troje djece napušta kafić u kom je bila sa rođakom svog supruga, oko 20.09 časova. Rođaka, koja je stala i razmenila poslednje riječi sa Almom, vadi telefon i čini se da komunicira sa nekim. Zatim kreće putem u drugom pravcu zajedno sa svojim dijetetom.

Spušta djecu ispod mosta…

Kamere su zabeležile da je Alma potom sa svojom decom došla do reke Bojane u 20.21 časova uveče. Na snimku se čini da nisu skočili sa mosta, nego da je majka decu spustila ispod mosta, odvela ih do obale reke i gurnula u vodu. Ovo je jedna od najverovatnijih verzija prema riječima istražitelja.

“Muž prijetio Almi prije smrti”

Podsjećamo, za tragediju je osumnjičen njen suprug i otac mališana Ergis Arazi, koji se nalazi u pritvoru. Dan pošto je nesrećna žena sahranjena u Draču, isplivali su novi detalji koji mu ne idu na ruku.

 

Provjeren je telefon Ergisa Arazija. Otkrivene su posljednje poruke koje je razmijenio sa preminulom Almom. Podrazumjeva se da je njihov odnos potpuno prekinut, jer su međusobni razgovori bili veoma hladni. Čuli su se čak i prijeteći tonovi Ergisa koje je uputio majci njegove djece. Potvrdile su se i sumnje da je imao vanbračnu vezu, jer su otkriveni razgovori, snimci i fotografije sa novom djevojkom. Jasno je da je vodio dvostruki život – kaže novinar Erald Harlikaj, nakon što je pregledan telefon osumnjičenog, piše albanski medij “Voks”.

Upoznao djecu sa ljubavnicom?

Prema riječima članova porodice, jedan od razloga koji je Almu Arazi naterao da izvrši samoubistvo je taj što je Ergisi svoju novu djevojku upoznao sa djecom. Nedavno je Ergisi predstavio svoju novu jdevojku djeci, a čak je imao i fotografije u svom telefonu sa tog susreta – otkrio je novinar.

Alma Arazi (39) i njeno troje djece navodno su izvršili samoubistvo, skočivši 2. maja u Bojanu.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva. Iako je dobio dozvolu iz Uprave zatvora da prisustvuje sahrani djece, on to nije učinio, jer mu je policija uskratila pratnju.

Novinarka Klodijana Lala je u intervjuu za “Brejking” podijelila detalje događaja u Skadru, gde se Alma Arazi udavila u rijeci sa svoje troje djece. Lala postavlja pitanje “kako je moguće da nije bilo svedoka na mjestu događaja, u vrijeme kada ima saobraćaja na mostu”.

Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje djece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre prijetio dok su išli da prijave nestanak nje i djece. (Euronews.al, Blic)