STIŽE NAM RUŽIČASTI PUN MJESEC U APRILU: Evo šta ne smijete raditi ako želite SREĆU U APRILU!

Zanimljivosti

Lunarna energija je na vrhuncu tokom punog Meseca, što dovodi do toga da se osjećamo energičnije, imamo intezivne snove, budemo poletniji i motivisni da ostavimo loše iza sebe, a prihvatimo nešto bolje.

U aprilu pun Mjesec je poznat kao ružičasti pun Mjesec i pojaviće se na nebu 26. aprila u dubokom i misterioznom znaku Škorpije. Ova Mjesečeva energija pomaže vam da posmatrate stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene. Donosi nam transformaciju, a energija Škorpije pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osjećanjima.

Pun Mjesec formira opozicioni aspekt sa Suncem i uvijek se javlja u suprtnom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dvije suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osjećanja tokom ovog perioda.

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osjećajniji i ranjiviji. Skloni smo intezivnijim emocijama, zbog toga vodite računa da u ovom mjesecu nemate brune reakcije ni na šta.

Za razliku od mladog Mjeseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun Mjesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmjeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja. Osim što osvjetljava nebo, pun Mjesec u Škorpiji osvijetliće i naše umove. Pripremite se za talas novih ideja, prilika i šansu da vjerujete intuiciji.

Njegovo dodatno isceljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navikama. Pun Mjesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati. Ovo je trenutak kada širite ljubav u sebi i prema sebi — krećete u život koji zrači svjetlijom energijom…(narodnjaci.net/Lovesensa.rs)