Htio je da me uvuče u elitnu pros..tuciju! Jeremićka otkrila detalje: Nuđeno mi je bogatstvo da budem zadužena za fudbalere!

Showbizz

Htio je da me uvuče u elitnu pros..tuciju! Jeremićka otkrila detalje: Nuđeno mi je bogatstvo da budem zadužena za fudbalere!

Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je kako je izvjesni čovjek na početku njene karijere pokušao da je uvuče u elitnu pros..tuciju. Naime, kako je navala taj muškarac je bio obaviješten o njenoj inteligenciji, ali i znanju španskog jezika, pa ju je čak 12 sati ubjeđivao da pristane, obećavši joj čitavo bogatstvo.

– Pokušali su da me uvuku u pros..tuciju, na početku karijere. Neću reći koji je to čovjek pokušao da uradi. Bila sam planirana za najelitniju pros..tuciju, zato što sam hiperinteligentna i nuđeno mi je da radim sa najjačim muškarcima na svjetskom nivou. To je bila otvorena ponuda. Nuđeno mi je sve, čitavo bogatstvo, da budem uvučena u elitnu pros..tuciju, da budem žena zadužena na svjetskom novu jake muškarce, što iz svijeta fudbala prije svega, jer perfektno govorim španski i to su momenti u mojoj karijeri gdje sam ja položila ispit – rekla je Jovana.

– Dvanaest sati me je taj čovjek ubjeđivao. Nudio mi sve na svijetu. Čak znam i rečenice koje mi je govorio, tad sam imala 24 godine. Tek sam završila fakultet, sve je počelo tako što su oni imali informaciju sa mog fakulteta da sam vrhunski inteligentna i da imam tu fatalnu crtu u sebi. Moj odgovor je bio ne. Taj dan me je spasio post, vjera. Bog. To je bilo najveće iskušenje mog života. Jedan od uslova je bio da se više nikada ne javim roditeljima, to je bila crvena lampica u mojoj glavi. Govorio mi je da ja treba da nosim haljine od 5.000 eura, ne od 5.000 dinara, ja sam bila na početku karijere, išli su na to. Mislili su da se prodajem za pare – istakla je Jeremićeva. kurir.rs