“ZLI LJUDI, PRESTANITE DA ME MRZITE, DOBIĆETE RAK OD STRESA!” JK nakon haosa sa Topalkom podigla prašinu objavom, evo šta poručuje

Showbizz

“ZLI LJUDI, PRESTANITE DA ME MRZITE, DOBIĆETE RAK OD STRESA!” JK nakon haosa sa Topalkom podigla prašinu objavom, evo šta poručuje

Pevačica Jelena Karleuša redovno se oglašava na svom Instagramu, a sada je novom objavom ponovo podigla prašinu na toj mreži.

Naime, Jelena se oglasila i poslala poruku svojim “hejterima”, a nakon toga se obratila svima onima koji je podržavaju.

– Zli ljudi… Morate da prestanete da me ogovarate, da mi zavidite i da me mrzite. Dobićete rak od stresa. Duboko udahnite i idite na nečiji drugi profil. Možete vi to. Spasite se, ko je loše mislio o meni, kukala mu majka. Ajd polako… Jer ovu boginju (divu i kraljicu), zabole za vaše nebitno mišeljenje i 3 pratioca (A i žao mi je da pocrkate, mada ste g…..). A vi koji me volite i koji pišete najdivnije poruke i komentare, hvala vam što me svakodnevno podsećate koliko sam najlepša i najbolja – napisala je Jelena i dodala:

– U stvari, ja sam savršena. Savršeno biće. Život je lep. Kao ja. I zato slobodno pišite još, volim to da čitam. Moja lepota leči, popravlja vam raspoloženje i dan čini obasjan sunčevim zracima. Jedna lepa misao o meni donosi sreću. I zato uplatite loto. Anđeo je među vama. Moja muzika je dokaz van vremenske božanske energije. Živite u JK eri srećni zbog mogućnosti – poručila je.

Inače, Jelena je tokom jučerašnjeg dana napala kolegu Milana Topalovića Topalka zbog fotografije iz lova.

– Šuma je sve ono što mi je potrebno da se detoksiram – napisao je on, a Jelena mu je uputila brutalan komentar:

– I meni je ta puška potrebna, da te ZAUVEK DETOKSIRAM psihopato! Ti ćeš indijanac da ubijaš po šumi?? J*bem ti mater bolesnu! – napisala je JK. Kurir.rs/I.B.