INSPIRATIVNA PRIČA: STJUARDESA POSTALA INTERNET SENZACIJA ZAHVALJUJUĆI GUBITKU 100 KILOGRAMA

Ispovijesti

INSPIRATIVNA PRIČA: STJUARDESA POSTALA INTERNET SENZACIJA ZAHVALJUJUĆI GUBITKU 100 KILOGRAMA

Nedin MekGi je TikTok zvijezda, a u svojim videima na ovoj platformi otkrila je da je izgubila preko 100 kg barijatrijskom operacijom. Nedavno je dobila i svoj “posao iz snova” kao stjuardesa, što je smatrala da ranije nije mogla zbog svog zdravlja. Kompanija Kvantas ne zahtjeva da kabinsko osoblje ima određenu težinu, ali “odličan” nivo zdravlja i kondicije je uslov.

Njeni snimci i objave su postale viralne na TikToku nakon što je podijelila svoju transformaciju s pratiteljima, kao i novosti o tome kako joj ide novi posao.

-Borila sam se sa fluktuacijama težine i prejedanjem, poremećajem u ishrani otkako pamtim. Trebalo mi je jedna godina i četiri mjeseca da postignem svoju ciljnu težinu, i sada dva mjeseca kasnije još uvijek učim i radim na održavanju zdravijeg i uravnoteženog odnosa s hranom – napisala je u objavi na svojoj Instagram stranici.

Priznala je da je najteži dio njenog dosadašnjeg puta mršanja bio učenje da uživa u svojoj omiljenoj hrani umjereno bez osjećaja krivice nakon što se godinama borila s prejedanjem.

-Mislim da je to nešto na čemu ću morati da radim do kraja života, ali sam ok s tim – navela je. hayat.ba

@nadinephyllisfittt

Size 28 to size 10 – and now I get to wear a prettier uniform 🥰 #gastricsleeveaustralia #bariatriccommunity #gastricbypass #weightlossjourney #wls #vsg #rny #weightloss #weightlosstransformation #postopvsg #vsgcommunity #vsgaustralia #vsgjourney #vsgsupport #vsgsurgery #bariatricbabes #duodenalswitch #duodenalswitchsurgery #bariatricqueen #weightlosssurgery #bariatricqueen #glowup #glowupforreal #glowupchallenge

♬ This Is a Work of Art (Sketchy) – Dubskie