Svi su ga zaboravili zbog Mrke: On je bio velika ljubav Ane Bekute

Showbizz

Svi su ga zaboravili zbog Mrke: On je bio velika ljubav Ane Bekute

Ana Bekuta je pre nekoliko godina ostala bez svog saputnica Milutina Mrkonjića koji je preminuo posle teške bolesti. Pevačica je više od deceniju bila u vezi sa Mrkom, pa su mnogi zaboravili njene prethodne partnere. Kako su mediji svojevremeno pisali, Ana je bila na korak do toga stane na ludi kamen, a njen izabranik je stavio čak i prsten na njenu ruku.

U pitanju je biznismen Dalibor Minjin. Veza je po svemu sudeći bila turbulentna, bivši dečko folk dive planirao je zajednički život, a kada je posle godinu dana ljubavi došao kraj, pevačica je o svemu ovako govorila:

– Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu – rekla je ona tada, izbegavši da potvrdi vest da postoji nova ljubav Ane Bekute.

– I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele… Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja – rekla je pevačica. IZVOR: EKSKLUZIV