Kakav frajer: Ana Korać pokazala partnera, prva fotografija je pred vama! (Foto)

Showbizz

Kakav frajer: Ana Korać pokazala partnera, prva fotografija je pred vama! (Foto)

Krajem februara Ana Korać je na svijet donijela dječaka koji je unio neopisivu radost u njen život. Iako je mališan postao centar njenog svijeta mnoge zanima kako izgleda misteriozni partner Ane Korać koji se vješto krije od očiju javnosti.

Partner Ane Korać ne voli javno da se eksponira, a o njemu se tek ponešto zna. On, naime, živi u Obrenovcu i ugledni je biznismen koji je svojim manirima i pažnjom zauvijek osvojio Anino srce.

Starleta koja je više puta izjavila da joj ne smeta to što njen dragi bježi od objektiva i da poštuje njegovu želju da ostane anoniman jednom prilikom nije odoljela pa je na društvenim mrežama podijelila sliku sa voljenim čovjekom.

Istini za volju, ona je stikerom prekrila njegovo lice, ali po onome što možemo vidjeti, partner Ane Korać je crnokosi frajer, savršeno izvajanog tijela. Iako pažljivo bira objave koje će postaviti na društvenim mrežama ona je tokom zdravice snimila voljenog čovjeka.

Podsjećanja radi, Ana Korać proslavila se učešćem u rijaliti programu „Zadruga”. Iako je oduvijek privlačila veliku pažnju javnosti, ona se nakon vijesti o trudnoći povlači iz javnosti. Kada je na svijet donijela dječaka, Ana je ponovo postala aktivna na društvenim mrežama putem kojih s vremena na vrijeme objavi neku fotografiju trudeći se da sačuva privatnost svojih najmilijih. (ekskluziva.ba)