Ležao sam pored mrtve drugarice, tako sam se spasio: Dječak krvav otrčao kod majke i vikao “Sve ih je pobio”

Region

Ležao sam pored mrtve drugarice, tako sam se spasio: Dječak krvav otrčao kod majke i vikao “Sve ih je pobio”

“Legao sam pored mrtve drugarice. I ja sam se pravio da sam mrtav. Tako sam se spasao.” Ove užasne riječi, prepune bola, izgovorio je učenik iz učionice strave, koji je preživio pucnjavu u školi na Vračaru.

Kako za Telegraf priča njegova majka, bio je drug učenika K.K. (14) koji je počinio stravičan zločin rano ujutru ubivši osmoro svojih drugara i radnika obezbjeđenja u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

– Moj sin se nalazio u kabinetu kada je K.K. otvorio vatru na njih. Sigurne smrti spasao se kada je u trenutku pucnjave legao pored mrtve drugarice. Legao je pored nje i pravio se mrtav. U momentu kada više nije čuo pucnjave iskočio je kroz prozor sav krvav i otišao kući gdje mi je rekao “Sve ih je pobio, sve” – prepričava majka preživjelog maloljetnika.

Dječak je još u šoku od stravičnog zločina, nezabilježenog na našim prostorima. Inače K.K je pucao na svoje odjeljenje sa kojima je pohađao nastavu.

Podsjećamo, rano jutros dogodio se nezapamćen zločin na našim prostorima kada je četrnaestogodišnji K.K. ubio pripadnika obezbjeđenja i osmoro svojih drugova u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. (Telegraf.rs)