Zvezdan Slavnić majku izbacio na ulicu: Osvanuli monstruozni detalji, godinama uništavao bolesnu ženu!

Showbizz

Zvezdan Slavnić majku izbacio na ulicu: Osvanuli monstruozni detalji, godinama uništavao bolesnu ženu!

Jedna od gošći sinoćnog izdanja emisije “Narod pita” bila je drugoplasirana učesnica šeste sezone “Zadruge”, Ana Ćurčić, koja je tokom svog izlaganja dotakla i bivšeg nevjenčanog supruga, Zvezdana Slavnića, i njegove majke Slavice.

Naime, Ćurčićeva se u jednom momentu osvrnula na odnos sa Slavnićevom majkom, te otkrila i kakav je on bio tokom tog perioda, kada je ona bila, kako je sama istakla, njen staratelj.

– Moja djeca nisu žrtve, da se razumijemo. Nekada mu je smetalo kad je tu njihovo društvo, a njemu se spava, pa meni kaže da ih rastjeram, ali to nije sve lomilo na mojoj deci, već na meni. Mnogo toga u našim životima je zavisilo od njegovog raspoloženja, ja sam godinama baratala sa tim – kazala je Ana.

– Da li vam je bilo teško da trpite i gledate njegovu majku koja ima psihičke probleme i da vaša djeca budu žrtve nasilja? Dozvolili ste sve to, da vaša djeca gledaju i trpe sve to – upitala je gledateljka “Narod pita”.

– On nikada pred mojom djecom nije bio agresivan. Njegova majka je ostala bez ičega na ulici, to je žena koju ja poznajem od svoje srednje škole. Gledala sam je i voljela mimo Zvezdana, sve što sam za nju uradila, uradila sam jer sam to željela. Moja djeca nisu imala trpnju u tom smislu. Njegova majka nije agresivni psihički bolesnik. Ona žena ima depresiju od života i sina jedinica, ona je isto kroz njega izmanipulisana. Sve što je u životu imala, ona je zbog njega dala, prodala, uradila… Ona je napaćena žena, zbog sina je ostala bez ičega! Odmah sam otišla po nju kada su ga uhapsili, moja djeca su nju voljela. Imala je jednu haotičnu situaciju kojoj je prisustvovao moj sin, o kojoj ne moram sad da pričam. Ostavilo je to naravno utisak na njega, dijete će se toga sjećati. Žena sa kojom sada pričate je sve vrijeme bila njen staratelj. Zvezdan je bio kući, a ja sam o njegovoj majci vodila računa, a ona je rekla da sam ja jedno zlo! Ja nju i sada ne mogu da krivim za to, jer vjerujem da je bila izmanipulisana – govorila je Ana. Izvor: Republika.rs