HAOS U CRKVENICI! CAREVA MAJKA IZBACILA ALEKS IZ KUĆE? Svekrva videla snajkine slike iz striptiz-bara, od sina odmah tražila JEDNO

Showbizz

HAOS U CRKVENICI! CAREVA MAJKA IZBACILA ALEKS IZ KUĆE? Svekrva videla snajkine slike iz striptiz-bara, od sina odmah tražila JEDNO

Nakon što su se pojavile nove fotografije Aleksandre Nikolić iz Bujanovca, gde je radila navodno kao animir-dama, što je i sama priznala, nastao je haos u Crikvenici.

Kako se saznaje od izvora bliskog Filipu, njegova majka Milica je poludela nakon što su komšinice prepričavale kako se njena snajka slikala s raznim muškarcima, pa je starleti zabranila da se vraća u njihovu kuću. Naime, kad je Careva majka ugledala Aleksandrine fotografije sa starijim muškarcima iz striptiz-kluba u Bujanovcu, ženi je skočio pritisak, nije joj bilo dobro, pa je odmah zvala Filipa i urlala po kući da više neće da vidi starletu u njihovom domu. Na sve to, i komšije stalno dolivaju ulje na vatru, te Milica ne može više to da trpi.

– Milica je fina žena i nije joj lako da se bori sa svim tim komentarima što se tiču njenog sina i snajke Aleksandre. Poludela je kad su je neke komšinice namerno pitale da li je videla snajku kako se slikala u Bujanovcu. Ona je tada izludela i rekla Filipu da izbaci sve Aleksandrine stvari što su ostale kod njih, te da joj saopšti da ne može da se vraća kod njih u kuću – kaže izvor iz Crikvenice i dodaje da razume Filipovu majku, ali mu je žao i Nikolićke.

– Shvatam ja Milicu, žena je, s jedne strane, u pravu, ali, opet, Aleksandra je sada drugačija i ne mora prošlost stalno da joj se obija o glavu. Sad je neko sigurno namerno pustio i te neke nove slike iz Bujanovca samo da bi njoj i Filipu pokvario sreću. Ne znam kako se Filip bori sa svim ovim komentarima, ali se nadam da će zajedno sve da prebrode i da će Milica popustiti kad se malo sve slegne. Šok je bio za sve njih kad ju je Car doveo u kuću, verio je, a sad ovako da se priča o njoj ne ide. Inače, ma koliko se Aleksandra trudila da prošlost zakopa, čak i u rijalitiju zadrugari joj nisu davali mira po pitanju Bujanovca, te su joj stalno prebacivali šta je tamo radila i s kim, a ona su uporno prala pričom da je tako moralo da bude jer nije mogla na drugi način da zaradi novac, koji joj je bio preko potreban.

– Moj život tad je bio jako kritičan, ja sam bila primorana da odem tamo i zaradim novac da bi moja majka imala za lekove, nisam imala izbora, ma šta god neko mislio – rekla je svojevremeno Aleksandra o vremenu provedenom u Bujanovcu.

Filipom i Aleks se nisu javljali kako bi prokomentarisali navode. kurir.rs/republika