RODITELJI SE ODRIČU MATORE ZBOG VENČANJA SA ANITOM! Jovani otac napravio HAOS, neće ni da čuje za NOVU SNAJKU! Ovo su svi detalji

Showbizz

RODITELJI SE ODRIČU MATORE ZBOG VENČANJA SA ANITOM! Jovani otac napravio HAOS, neće ni da čuje za NOVU SNAJKU! Ovo su svi detalji

Kao što smo objavili, bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da planiraju da stanu na ludi kamen. Njih dve će se venčati tokom leta u Crnoj Gori, gde su dozvoljena venčanja pripadnika istog pola. Matora i Anita će brak sklopiti na jahti Jovaninog prijatelja u Tivtu, a onda će napraviti žurku u jednoj iznajmljenoj vili u Beogradu.

Ipak, da ne ide sve po loju, potrudili su se Jovanini roditelji. Kako saznajemo, ona se pre nekoliko dana sastala s njima, a najveći problem napravio je njen otac. On je jako ljut na nju i stalno plače od bruke i sramote koju mu je ona priredila. Više puta joj je ponovio da će je se odreći i da će i njena majka i on umreti zbog toga što ona želi da se venča sa ženom. Njeni roditelji su ubeđeni da nju Anita ne voli i da samo želi da je prevari i uzme joj novac, a da je u sve umešala i dete kako bi ostvarila svoj cilj.

Podsetimo, Anita je sada na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz prodavnice venčanica i tom prlikom pokazala kako teku pripreme za venčanje. Naime, u prvom planu našla se prelepa “sirena” venčanica, koju krase biseri, a na njoj bila je tagovana i Matora, koja se odmah oglasila:

– Ja ne smem da gledam to, ja sam mladoženja. Kurir.rs/A.P.