PRVA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ NAKON OPERACIJE! Starleta pokazala ZADNJICU u koju je ugradila 500 KUBIKA: “Fantastični rezultati”

Showbizz

PRVA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ NAKON OPERACIJE! Starleta pokazala ZADNJICU u koju je ugradila 500 KUBIKA: “Fantastični rezultati”

Starleta i rijaliti učesnica Maja Marinković estetskim operacijama promenila je lični opis, a sada je ugradila i silikone u zadnjicu. Nakon intervencije Maja se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala rad doktora.

– Javljam se da vas obavestim kako je protekla operacija. Sve je prošlo u najboljem redu. Hvala puno mojim pravim prijateljima. Ja sam odlično, rezultati su fantastični – rekla je ona, dok je ležala na stomaku, pa onda kameru okrenula ka pozadini u koju je ugradila 500 kubika silikona.

Starleta je do sada u svoj izgled uložila pozamašnu sumu novca, ali tu se ne zaustavlja.

– Platila sam silikone u zadnjicu 4.500 evra. Ne volim da pričam o parama, ali ako me već pitate – toliko. Operaciju sam platila ja, od honorara iz “Zadruge”.Inače, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 evra, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve….

Inače, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 evra, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 evra. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve….(Kurir.rs/Blic)