DUŠKO TOŠIĆ JE MOJA ŽIVOTNA GREŠKA! Karleuša progovorila o bivšem mužu, a ovo je njena ŽIVA RANA koja ne zaceljuje

Showbizz

DUŠKO TOŠIĆ JE MOJA ŽIVOTNA GREŠKA! Karleuša progovorila o bivšem mužu, a ovo je njena ŽIVA RANA koja ne zaceljuje

Jelena Karleuša u poslednje vreme nije mnogo u medijima govorila o privatnom životu i odnosu sa suprugom Duškom Tošićem. Sa njim je u braku dobila kćerke Atinu i Niku koje su njen čitav svet, a vest o razvodu slavnog para iznenadila je mnoge. Jelena je u intervjuu za “Story” rekla da je majka Divna, koja je preminula od karcinoma, njena živa rana koja ne zaceljuje, a fudbalera je nazvala životnom greškom.

“Majka je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim”, rekla je JK.

“Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma ‘Minut’ na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom”, rekla je Karleuša za taj magazin. Jelena je ranije Duška nazvala samo “delom svog života”, ali je sada otišla korak dalje.

Priznala je da je u prethodne četiri godine prošla kroz sito i rešeto, ali kaže i da je rad na zahtevnim projektima pomogao da prevaziđe sve poteškoće.

“U mom životu je oduvek bilo mnogo bola. To što sam ja za javnost i za život jaka žena, ne znači da me udarci ne bole. I životni i ljubavni, samo ja znam da trpim i da stegnem zube pa javnost misli da je normalno da se ja napadam, linčujem, izlažem pritisku, da mi se krše ljudska i ženska prava. Malo ko me i doživljava kao nežnu ženu i majku, više sam kao neki vanzemaljac u ovom našem društvu”, rekla je JK.

“Nažalost, mene je život toliko osnažio udarcima, toliko sam se borila i privatno i poslovno da ja za drugačiji način funkcionisanja, sem za klinč, gard i borbu, ne znam. Volela bih da mi ovaj dosadašnji život nije bio tako stresan i bolan, ali takva mi je karma. Nekog bi sve ovo dotuklo, ali sam ja izabrala da nema predaje. Imam samo jedan život i neću da budem žrtva, imam ćerke, hoću da im budem primer kako se žena bori i pobeđuje, kako ne da na sebe i kako je jaka i kako se ne miri s porazom. Kao u pesmi, kada me ovaj grad i ovo društvo udare, ja okrenem i drugi obraz da pokažem da mi ne mogu ništa i da suze pretvaram u dijamante koji nikada ne gube sjaj. Pesma ‘Ja’ ima jake autobiografske momente… Poslušajte je pažljivo”, – rekla je Karleuša za “Story”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana! (MONDO/Story)