Duško i JK u nikad boljem bračnom odnosu: Žive zajedno, riješili sve nesuglasice…

Showbizz

Duško i JK u nikad boljem bračnom odnosu: Žive zajedno, riješili sve nesuglasice…

Bračni život Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića godinama unazad je bila tema kako u medijima, tako i u beogradskoj čaršiji. Da pjevačica i bivši sportista imaju turbulentan odnos svima je jasno, ali su njih dvoje uspjeli da prevaziđu najteže trenutke. Tako bar tvrde njihovi bliski prijatelji.

-Njih dvoje su kao rogovi u vreći. Tako je bar bilo do skoro. Ni u jendom braku nije sjajno, pa ni u njihovom, ali oni se trude da zajednicu kako tako očuvaju.

-To je mnogo teže u njihovom slučaju jer mnogo je faktora koji se iz dana u dan dešavaju, a koji utiču na taj odnos.

-Međutim, sve nesuglasice, razmirice, probleme oni su uspjeli da prevaziđu nedavno.

-Duško je odriješio kesu i Jeleni poklonio vrijedne krpice i pokazao koliko mu je stalo do nje i toga da budu u fer odnosu.

-I Jelena je spustila loptu, podržava ga, brani ga i trudi se da negativne informacije ne utiču na porodicu – priča naš sagovornik. Interesovalo nas je i to da li žive zajedno.

-Naravno. Duško živi u kući koju je kupio od Dragana Stojkovića Piksija zajedno sa pjevačicom i njihovom djecom.

-Ima on nekretninu u gradu u kojoj je boravio dok je bilo napeto u njihovom odnosu, sjećate se to je onaj period kada je bilo riječi o nasilju, ali sve je to sad iza njih.

-Da kucnem u drvo, zlo da ne čuje posljednjih dana se zajedno i smiju šta sve čitaju na društvenim mrežama o sebi i lijepo se zabavljaju – završava naš izvor.

Podsjetimo, Jelena je nedavno u jednom intervjuu, na promociji svoja dva albuma “Alfa” i “Omega” priznala da je bivši fudbaler njena životna greška.

-Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zacjeljuje. Samo sam se naučila da živim s tim.

-Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vrijeme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat.

-Zato postoji i pjesma “Minut” na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom – navela je između ostalog JK.

Da je sve kako treba dokaz je to što su se Jelena i Duško Tošić zajedno pojavili u javnosti na proslavi rođendana kćerki Atine i Nike. Izvor: Kurir