SMESTILA SAM ŽENU SVOG BRATA U ZATVOR NA DAN NJIHOVOG VENČANJA: Preko OVOGA nije mogla da pređe snaji, pa smislila BRUTALNU OSVETU

Ispovijesti

SMESTILA SAM ŽENU SVOG BRATA U ZATVOR NA DAN NJIHOVOG VENČANJA: Preko OVOGA nije mogla da pređe snaji, pa smislila BRUTALNU OSVETU

Ako mislite da ne možete da uspostavite dobar odnos sa emotivnom partnerkom ili ženom svog rođenog brata – verujte da sve možete da ispravite sve dok je na dan venčanja ne smestite u zatvor. Jedna porodica sada proživljava veliku dramu jer je žena pokušala muževljevoj sestri da ukrade pse, pa je umesto vezivanja pred Bogom dobila vezivanje lisicama od strane policije.

“Da li sam zla zato što sam smestila da uhapse snaju da dan njenog venčanja”, pitala je na početku svoje ispovesti na Reditu. Kada je objasnila razloge, sve je postalo još čudnije i smešnije, u neku ruku, a svi su se zapitali – da li je moralo toliko daleko da se ide. Ostavićemo vam na sud, a njenu njenu priču u vezi sa ovom jako škakljivom situacijom vam donosimo u celosti.

“Imam 24 godine, kao i moj muž i imamo tri psa – tri velška korgija i jednog pomeranca. Spasila sam ih iz azila koji je zatvoren pre šest meseci. Bili su u strašnom stanju i imali velike zdravstvene probleme. Veoma su prijateljski nastrojeni i privikli su se na novi život veoma dobro. Moja snaja Ejmi ih je videla nekoliko puta, pre nego što se incident desio. Rekla je da želi da joj oni budu nosioci burmi i cveća za njeno venčanje”, navodi devojka.

U nastavku je opsiala njihov odnos i razloge za izostavljanje sa spiska zvanica.

“Ejmi i ja se ne slažemo dobro uopšte. Rekla je veliki broj ružnih i zlih stvari o meni mojoj porodici. Ja čak nisam ni pozvana na venčanje jer bih “uništila vajb”. Ja sam tad rekla da ne može da koristi moje pse za venčanje iz više razloga, ukljućujući i to što nisam pozvana, a i zato što su svi imali operacije nekoliko dana ranije. Svi su bili sterilisani, a operisali su im i zube. Nije bila srećna što sam joj rekla ‘ne'”.

Uzrok i povod hapšenja

“Svi moji psi su imali operaciju u četvrtak, a venčanje je bilo u nedelju uveče. Muž i ja samo otišli po neke porudžbine u nedelju ujutru, a psi su ostali kod kuće da spavaju. Dobila sam obaveštenje na telefonu o kretanjima kod zadnjih vrata. Proverila sam i videla Ejmi kako otvara vrata i ulazi u kuću. Uspaničila sam se i rekla suprugu da moramo da idemo kući. Pokazala sam mu video i bio je saglasan”.

Zvala je brata kako bi ga zamolila da svoju ženu izvede iz njene kuće, jer, ako izađe sa psima, pozvaće policiju.

“Prekinuo mi je vezu. Kad sam se vratila kući, moji psi nisu bili tu. Pozvala sam policiju i prijavala upad na posed i krađu. Policija je došla, pokazala sam im video kako ulazi u moju kuću i izvodi pse. Videla sam kopiju pozivnice, pa sam im rekla gde se venčanje održava. Policija je otišla tamo i locirala je sve moje pse. Jednom su popucali šavovi i krvario je iz rane, muž ga je odmah oveo u hitnu pomoć da mu ih zašiju, a Ejmi je uhapšena u sred spremanja za venčanje”, priča.

Kazna nije bila nimalo blaga.

“Optužena je za krivično delo prvog stepena i još nekoliko prekršaja. Sad svi pričaju da sam ja upropastila venčanje i da mi je reakcija bila prenagljena. Takođe su mi svi rekli da moram da im platim venčanje, jer se na kraju nije ni desilo. Odbijam da bilo kome išta platim ili da povučem tužbu”, zaključila je ispovest.

U komentarima ispod videa ju je najveći broj korisnika TikToka podržao, čak su je posavetovali da treba da traži da joj snaja plati i troškove veterinara koji je morao da zašiva ranu, kao i da ne treba da oseća grižu savesti s obzirom na to da je upozorila brata, pre nego što je on odlučio da joj prekine vezu. (Kurir.rs/Blic žena)