OVO NOVAKOVA DECA JEDU SVAKO JUTRO I ZATO SE RETKO KAD RAZBOLJEVAJU: ZDRAVIJI su od polovine Srba jer to UZIMAJU

Showbizz

OVO NOVAKOVA DECA JEDU SVAKO JUTRO I ZATO SE RETKO KAD RAZBOLJEVAJU: ZDRAVIJI su od polovine Srba jer to UZIMAJU

Još od kako je Novak Đoković pre nekoliko godina promenio ishranu i prestao da konzumira meso, o tome se mnogo pričalo. I dalje se priča o tome, jednako kao i o ishranu njegove supruge Jelene, a zatim i njihove dece. Mama Jelena ne krije da su Stefan i Tara na biljnoj ishrani. Iako je Stefan u prvih godinu i po dana života jeo meso, ćerka Tara ga nikada nije okusila.

“Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala bogu nikada nismo imali probleme sa njenim zdravljem. Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problema, jedu krompir kao ludi, i krastavac, i šargarepu”, rekla je Jelena jednom prilikom.

Novakova supruga otkrila je i kako za doručak deci najčešće sprema mešavinu semenki sa kokosovim mlekom.

“Čia semenke, konoplja, maka-semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu-mamu, vanila i ovas, plus kokosovo mleko. Sutra ću samo da dodam sveže voće i sveže ceđen voćni sok uz ovo. Preko svih ovih suvih namirnica nalije se kokosovo mleko, pokrije i ostavi se da odstoji do jutra”, objasnila je Jelena.

Ipak, da su i oni samo deca kao i sva druga pokazuje i činjenica da i Srefan i Tara odbijaju da jedu zelenu salatu.

“Ne paničim, jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire”, istakla je supruga slavnog tenisera. (Espresp/Lepa i srećna/B.S.)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)