“Kao čovek je ispao nikakav” Komšije iz Prijepolja ne prestaju da pričaju o Dženanu, a evo šta kažu o Samiri

Showbizz

“Kao čovek je ispao nikakav” Komšije iz Prijepolja ne prestaju da pričaju o Dženanu, a evo šta kažu o Samiri

Kao bomba odjeknula je vest da se Dženan Lončarević razvodi od supruge Samire sa kojom je bio 25 godina u braku, a u Prijepolju, rodnom gradu pevača, sugrađani ne prestaju da govore o tome.

Dženan je tokom svoje uspešne muzičke karijere uspeo da sačuva privatan život daleko od javnosti. Svoju porodicu nije eksponirao i o detaljima njegovog privatnog života malo toga se znalo. Ipak, kada je osvanula vest o razvodu, o tome je počelo da se priča i u njegovom rodnom gradu.

Neki sugrađani Lončarevića bili su šokirani saznanjem da se pevač razvodi nakon više od dve decenije.

– Za razvod? Nisam čula. A što bre? E majko… ‘Ajde što omladina ludi, ali što on. Skoro je gostovao na televiziji baš me iznenađuje, mora da je švaleracija u pitanju. Pa eno i Dragana Mirković i Toni posle toliko godina… – konstatovala je jedna komšinica, dok je druga sugađanka poručila:

– Dobar pevač, ali sada je kao čovek ispao nikakav – navela je jedna stanovnica Prijepolja.

Ipak, jedna komšinica otkrila je da razvod Samire i Dženana nije očekivala.

– To je moja komšinica, Samira. Zbog te dece je najgori problem u svemu tome – priča komšinica koja se slaže da su svi šokirani jer je Dženan generalno fin čovek.

– Taman tako i majka mu je jako, jako lepa žena i dobra žena. Baš je iznenađenje za sve njih. Kada sam čula baš me je nešto pogodilo. Ja znam i jedno i drugo, a nju pogotovo, zato što mi je komšinica. Iz fine je potekla porodice – kaže Samirina komšinica, koja nam je na pitanje da li je Samira sada dobro, odgovorila:

– Pa šta znam… Tako je to nešto sada, sve se izmenilo, sve – navela je ona.

U kući Dženana Lončarevića u rodnom Prijepolju, sa njegovom majkom i ostatkom porodice, i dalje živi još uvek zakonita supruga pevača, ipak, zbog tenzije i pritiska koji su se stvorili kada je isplivala vest o razvodu, Samira je, kako ekipa emisije “Metar moga sela” navodi, odlučila da na nekoliko dana napusti Prijepolje.

Daj bože da se to sve smiri i sredi i da oni nastave da žive i dalje – kaže Samirina komšinica i dodaje:

– To bi im poručila jedino – navela je sugrađanka za Blic. (Telegraf.rs)