SPECIJALAC DA IZAZOVE BURNE KOMENTARE Popularna Raza novim snimkom izazvala buru: Džaba vam što idete na fakultet, sad se ovo cijeni!

Showbizz

SPECIJALAC DA IZAZOVE BURNE KOMENTARE Popularna Raza novim snimkom izazvala buru: Džaba vam što idete na fakultet, sad se ovo cijeni!

Influeserka i novinarka iz Bosne i Hercegovine, Razija Čolaković, postala je viralni hit na društvnenim mrežama nakon što je snimila video u kojem je iskarikirala neke od modernih estetskih trendova koji su popularni na Instagramu i TikToku. Naime, u klipu dužine oko jednog minuta koji je provukla kroz filter na TikToku, iskarikirala je trendove koje važe kako za žene, tako i za muškarce, navodeći kako je “najvažnije samo sebe gledati” i davati novac na estetiku.

“Drage moje, želim sa vama da podijelim sretne vijesti. Prije nekoliko dana završila sam kompletni tretman lica. Kao što vidite, povećala sam malo usnice, zatim botoks fileri, imam 40 godina i nijednu boru koja to dokazuje. Pravilo je naravno da mislite za sebe, ako ste žena, da morate ulagati pare u sebe, morate biti lijepe, privlačne, ne smijete imati masne naslage, niti stomak, morate da povedete računa o tome jer svako malo morate da posjećujete kozmetičke salone i da vodite računa o sebi, ako želite da budete uspješna žena. Danas ne možete da budete uspješna žena ako ne trošite svoju i muževu platu na sebe. Znači, što više para uložite u sebe, vi ćete biti uspješnija žena. Jer, džaba vam što studirate i idete na fakultet, ako nemate ovakva usta, i ako nemate obline dobre i ako ne sledite definiciju, u se, na se i poda se”, rekla je ona u snimku koji je od puštanja na TikTok postao viralan.

U komentarima koji su uslijedili, korisnici su prvo bili zbunjeni, misleći da je zaista uradila zahvate, da bi tek kasnije shvatili da se radi o filteru i o šali.

“Haha prepade me, ženo, fala Bogu što je Tiktok filter”, “Draga ženo, šta će tebi past na pamet”, “A jesi me nasmijala, draga ženo, jes sve po malo”, samo su bili neki od komentara. Kurir.rs/ Blic