Ovo je Aranka koju je suprug u*io u Novom Sadu: Pojavio joj se na vratima, pa je tokom svađe iz*o no*em…

Region

Ovo je Aranka koju je suprug u*io u Novom Sadu: Pojavio joj se na vratima, pa je tokom svađe iz*o no*em…

Sedmi femicid od početka godine dogodio se u Novom Sadu kada je Jožef A. (36) ubio svoju suprugu Aranku A. (29), a potom pokušao da počini samoubistvo. Par se rastao neposredno pre zločina, a do ubistva je došlo kada je Jožef, navodno, došao kod Aranke kako bi se pomirili.

Par je živeo u naselju Bangladeš sa troje dece, ali su se preselili u kuću Jožefovog brata kada im je izgorela kuća. Ipak, pre oko nedelju dana su se rastali, a Aranka je otišla u kuću svoje sestre. Prema prvim informacijama, Jožef je, navodno, došao da se pomiri sa suprugom, kada je došlo do svađe. On je potom ženu nekoliko puta ubo nožem.

Njena sestra je, navodno, bila prisutna i pokušala da je odbrani, ali u tome nije uspela. Nakon što je ubio suprugu, Jožef je pokušao da se ubije istim nožem.

Kako je rekao portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, medicinske ekipe su na terenu intervenisale u 14.46 sati. Aranku su zatekli sa više povreda po telu od kojih je preminua na licu mesta, dok je Jožef prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra KCV. (Telegraf.rs)